Buitenritten

Het hele jaar door worden er bij Stalhouderij de Kok buitenritten georganiseerd. Wij gevestigd op Noord-Beveland, een van Zeeuwse eilanden, opgesloten tussen het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee. Wij rijden in de omgeving van Wissenkerke, Kamperland, Colijnsplaat, Kortgene en Geersdijk.

Deze diashow vereist JavaScript.

Buitenritten
De buitenritten gaan meestal langs het water van nationaal park de Oosterschelde en vaak ook een stuk door de inlagen. Dit zijn bijzondere natuurgebieden aan de noordkant van Noord-Beveland. Hier kunnen geen auto’s komen. Vele vogels gebruiken de inlagen als broedgebied. De kleuren van het riet, de zon en de mooie vergezichten maken deze buitenritten tot een bijzondere ervaring.  Aan de andere kant van de dijk ligt de Oosterschelde, waar je soms zelfs zeehonden of bruinvissen kan tegenkomen! Als het weer en de getijden het toelaten is het ook mogelijk om met de paarden te pootjebaden in het water van de Oosterschelde.

Buitenritten voor beginners
Voor de onervaren ruitertjes worden er beginnersbuitenritten gemaakt. Dat wil zeggen dat er naast de pony een volwassene meegaat op de fiets. Deze houdt de pony vast om indien nodig de pony onder controle te houden.