Dagtochten

In het voorjaar en in de zomer houden wij regelmatig dagtochten te paard. Het is ook mogelijk om op afspraak een dagtocht te maken.
Tijdens de dagtocht verzamelen we om half 10 op de boerderij waar we na de koffie de paarden gaan poetsen en opzadelen. ’s Morgens hebben we een rit van ongeveer 2 uur. Voor de lunch komen we op een boerderij waar de paarden in de wei kunnen terwijl wij lekker een broodje eten, wat kunnen drinken en een beetje rusten. Daarna vervolgen we de route om zo om ongeveer half 5 weer op de boerderij terug te komen.

Er is keuze uit drie verschillende routes. Een naar Colijnsplaat, deze gaat door de inlagen langs de Oosterschelde. Daarnaast is er een route naar Kortgene waarbij we het Veerse Meer in duiken. Ook hebben we een route naar Kamperland waar een stukje Banjaard- en Noordzeestrand meepakken. Deze route kan alleen over het strand worden gereden tussen september en april.

Om mee te gaan op dagtocht is wel ervaring vereist, niet geschikt voor beginners. Ook toeristen kunnen mee op dagtocht. Wij vragen wel dat ze dan eerst een keer een normale buitenrit van een uur, of een keertje in de bak komen rijden. Dit is zodat wij voor de dagtocht kunnen inschatten hoeveel ervaring je hebt en welk paard het beste bij jou past.

 

Deze diashow vereist JavaScript.